DESPRE NOI

meniuri nunta, botez, aniversare
meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi - Pascani meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi - Pascani meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi - Pascani meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi - Pascani meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi - Pascani
meniuri nunta, botez

REZERVATI

0723730210

meniuri

Despre Noi

meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi

Organizam nunti in zona Pascani, pregatim si servim meniuri si bauturi.

Suntem familia Simona si Nicu Marin si incepand din 2004 am adunat o bogata experienta in organizarea nuntilor, servicii de catering, prepararea meniului, alegerea bauturilor si servirea lor. Avem bucatar calificat in acest domeniu care poate executa o varietate bogata de meniuri.

De aceea incercam sa ne diversificam meniul in asa fel incat sa multumim toate categoriile de clienti, dar fara a neglija pretul si calitatea. Meniul nostru este realizat doar din retete la care se folosesc ingrediente special alese si proaspete, iar modul in care le gatim este exact ca acela pe care il intalnim cu totii in familia noastra romaneasca. In sectiunea Meniu, prezentam o varianta orientativa, dar la cererea dumneavoastra putem realiza o gama diversificata de meniuri nunta multumind atat gazda cat si oaspeti.

Va invitam pe aceasta cale sa ne alegeti retetele pentru sarbatoarea nuntilor dumneavoastra, pentru ca prin noi va veti intalni cu savoarea bucatelor si traditiilor romanesti ce tin de momentele importante din viata noastra si mai presus de toate acea mancare sanatoasa, naturala si gustoasa.


Personalul nostru este din 2 bucatari si 6 ospatari.

Oferta Speciala

Mai si Iunie

Avem reducere 5%!

Rezervati acum si veti beneficia de oferta noastra.

nunta

Serviciile noastre cuprind

meniuri aniversare in Iasi - Pascani

Facem aprovizionarea de la firme autorizate, specializate in domeniul alimentar si de foarte buna calitate.

meniuri botez in Iasi - Pascani

Prepararea meniului se face de catre personal calificat in conditii deosebite de curatenie si igiena.

meniuri nunta in Iasi - Pascani

Servitul se face de catre 8 ospatari, din care 6 fete si 2 baieti, prezentabili si foarte bine pregatiti.

Referinte

"In august 2008 am avut nunta organizata de domnul Ioan Marin, care ofera servicii de cea mai buna calitate si am fost foarte multumiti. Ii recomandam cu toata increderea. Apelati la ei si nu veti regreta."

Adriana si Ionut Potolinca(mirii)

"Vreau sa va spun ca nunta finilor nostri a fost organizata de familia Marin in 2010, totul a fost superb, meniul si serviciile. Merita sa-i sunati, nu aveti nimic de pierdut. Bafta si spor in organizare!"

Vasilica si Ion Oneata(nasii)

"Numai cuvinte de lauda pentru Ioan Marin, e foarte deschis catre client, intelegator si rabdator. Mancarea a fost impecabila, frumos organizata si foarte buna la gust chiar mai buna decat la degustare"

Familia Dimbu(socri mici)Alegeti cu cea mai mare incredere serviciile noastre pentru meniuri nunta, botez, aniversare in Iasi - Pascani!

botez